Мисля, че последният път, в който някой се е наслаждавал на поза 69, е било през 1969 година. 

...
Мисля, че последният път, в който някой се е наслаждавал на поза 69, е било през 1969 година. 
Коментари Харесай

Забранените признания на една жена: защо 69 трябва да остане просто число, но не и поза

" Мисля, че последният път, в който някой се е наслаждавал на поза 69, е било през 1969 година. "  

Няма по какъв начин да забравим този откъс от обичания ни сериал " Сексът и градът ". Още тогава ми стана ясно какъв брой истина е събрана в това изречение. 

Около цифрата 69 постоянно ще е забулена една тайнственост, която в действителност не е тайнственост въобще.
 12 аргументи да вършим секс всеки ден  12 аргументи да вършим секс всеки ден  12 аргументи да вършим секс всеки ден  12 аргументи да вършим секс всеки ден
Най-често свързвано с поза в секса и доста по-малко - с естетика и комплектност (заради аналогията с ин и ян), 69 е всичко, от което желая да избягам. 

И не съм единствено аз, милиони дами по света към момента не схващат смисъла на поза 69. Може би майките им са го намирали за извънредно екзотично прекарване, само че в наше време кой има време за такива несполучливи опити?

Случи се по този начин, че преди няколко дни се разговорихме с приятелки и, несъмнено, се стигна до неизбежните теми-табу - анален секс и поза 69. И двете по напълно разнообразни аргументи.

Докато аналният секс е нещо, което не всяка жена е съгласна да " си аргументи ", то 69 не би се появил в леглото на която и да е жена... в никакъв случай повече. Защо в никакъв случай повече ли? 

Защото, признаваме, пробвали сме го и по този начин разбрахме какъв брой неудобно може да бъде едно по този начин мощно експонирано прекарване. 

В модерните филми за възрастни позата в истинския си вид не участва, само че пък е леко модифицирана към предпочитанията на актуалните консуматори, в случай че мога да употребявам този термин, без да предизвикам загадъчна усмивка по лицето ви. 

Според едно персонално изследване, направено сред мои другари, дамите и мъжете имат радикално разнообразни изживявания по време на 69. Именно по тази причина мощният пол си пада доста повече по позата, в сравнение с нежния т. И на какво се основава това ли? На нещо толкоз просто като... гравитацията. 

Докато мъжът е лежащ по тил и е кадърен да се любува на " любовната игра " напълно умерено, то дамата е на колене, с главата надолу, мислейки дали инцидентно не е пропуснала някое косъмче " там долу ". 

И по какъв начин, кажете ми, можеш да се концентрираш по едно и също време върху оралния секс, който получаваш, и върху този, който даваш, без да загубиш наслаждение и от двете?  В взаимозависимост от настроението ви, 69 може да бъде или прелестен старт на вечерта, или много неловка обстановка. 

 секс оргазъм Unsplash

Наистина... представете си, че някой ви споделя: " Разбира се, че можеш да изгледаш обичания си филм, само че ще би трябвало да сглобяваш шкафче от Икеа през същото това време. " В множеството от случаи това, което получаваш, е доста по-компромисно от това, което даваш. Не поради колегата ти, а поради старанието, което влагаш в неговото наслаждение.

Мъже, нямате визия какъв брой сила се изисква да не загубим възбудата си, до момента в който се опитваме да ви задоволим!

Във филмите за възрастни 69 е поза, която наподобява лесна като това да караш колело. А това доста рядко има общо с действителността. 

 секс оргазъм Unsplash

В умозаключение: Не мога да ви кажа дали 69 е най-хубавата поза на света, или пък най-лошата. Това е нещо, което единствено вие и сътрудникът ви ще разберете сами. Но в случай че не се получи по този начин, както сте го гледали " по филмите ", не се стряскайте. Има толкоз доста по-хубави неща, които можете да вършиме в леглото вечер дружно. 

Моят съвет е: Експериментирайте, излизайте от удобната си зона. Само по този начин ще разберете какво харесвате и какво - не.
 6 странни неща, които се случват, когато сме полово привлечени към някого  6 странни неща, които се случват, когато сме полово привлечени към някого  6 странни неща, които се случват, когато сме полово привлечени към някого  6 странни неща, които се случват, когато сме полово привлечени към някого
Автор: Росица Костадинова
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР